Sommarkväll i Smedbyn

2022

 
Affisch Sommarkväll 2022.jpg

28/7

"Vreeswijk sjunger Vreeswijk" är konsertnamnet där det bästa från far och son framförs med tillhörande berättelser bakom låtarna. Med sina personliga tolkningar har Jack etablerat sig som en av landets mest uppskattade artister.

JACK PRESS1 ( fotograf Per Jahnke ).jpg

Denna konsert tyvärr inställd p g a sjukdom
Förköp återbetalas de närmaste dagarna.

4/8

Hoods är detta fantastiska 60-talsband som år efter år slår nya publikrekord i Smedbyn. Kanske det inte är så konstigt eftersom bandet alltid lockar till sig en numera mogen beundrarskara. Inte minst på  den kvinnliga sidan.

0101 Low.jpg

11/8

"Susanne Klarén och B3" är en av höjdpunkterna under sommaren i Teaterträdgården. En härlig blandning av schlager och evergreens framförda av en ljuvlig sångerska och 4 fantastiska musiker.

2021-08-12 0008 Low.jpg

18/8

Finns det egentligen något skönare än ett riktigt välspelande storband. Får man då även njuta av en underbar sångerska till de gamla klassikerna så är lyckan fullkomlig. Jönköpings Storband med Victoria Allard utgör lyckan denna kväll.

2021-09-01 298.jpg

25/8

OBS! Denna konsert är inhyrd och de onumrerade biljetterna bokas med ett annat swish-nummer. 0708-28 34 16.

 

A tribute till Shadows  och Spotnicks är även en hyllning till Hank.B. Marwin och Bosse Winberg. Här kan man tala om en STOR Gitarr-Gala med 5 mycket rutinerade musiker från nästan hela landet

A Tribute Husqvarna.jpg

1/9

Irländsk afton med Bhean Bheag. Kan avslutningen på sommarsäsongen i Teaterträdgården bli bättre? Att få uppleva denna fantastiska grupp igen känns helt underbart.

Bhean Bheag.jpg